ARTISTRY HYDRA-V™ Power System за мазна към комбинирана кожа

14.03.2016, 13:44 | Частна Обява | Обява номер: 1027 | Разглеждания: 366

275 лв.

  • img
  • img
  • img
  • img
ARTISTRY HYDRA-V™ Power System за мазна към комбинирана кожа
ARTISTRY HYDRA-V Power System за мазна към комбинирана кожа е опростена, лесна за използване система в 3 стъпки, която е специално съставена за нанасяне върху смесен тип кожа от мазна към комбинирана. Тя съдържа серия от мощни продукти – ARTISTY HYDRA-V Концентриран ревитализиращ серум за кожа, ARTISTRY HYDRA-V Освежаващ гел и ARTISTRY HYDRA-V Освежаващ околоочен гел-крем, които са специално разработени за нанасяне върху мазна към комбинирана кожа. Тези продукти работят заедно, за да хидратират кожата ефективно, като контролират мазните зони и предотвратяват появата на излишна лъскавина. ARTISTRY HYDRA-V Power System покрива всичко от засилване способността на кожата да задържа влага, през осигуряване на естествено матиран вид до специализирана грижа за чувствителната зона около очите.
ARTISTRY HYDRA-V Концентриран ревитализиращ серум за кожа помага за засилване и оптимизиране на естествения процес на хидратация на кожата с нашия Hydra Complex, който включва витамини и минерали. ARTISTRY HYDRA-V Освежаващ гел осигурява охлаждане, което освежава кожата и предотвратява прекомерното производство на себум и нежеланата лъскавина, докато ARTISTRY HYDRA-V Освежаващ околоочен гел-крем ефективно хидратира кожата около очите и помага за намаляване на подпухналост и тъмни кръгове около очите. Незабавна хидратация. Кожата започва да изглежда по-свежа и жизнена от момента, в който продуктите се насесат.
Ползи от хидратация през целия ден. Когато се използват заедно, продуктите осигуряват хидратация за до 24 часа, което означава, че кожата ще изглежда и ще се чувства добре през цялото денонощие.
Хидратация без компромис. Охлаждащото изживяване, осигурено от Освежаващия гел и неговата способност за ограничаване производството на себум, означава, че кожата може да бъде хидратирана, като запазва естествения си матов вид. Съставките на ARTISTRY HYDRA-V Power System работят в перфектна хармония, за да осигурят незабавна хидратация (освежаване), засилване способността на кожата да запазва хидратацията (възстановяване) и да "заключва" влагата (ревитализиране).
Всички продукти в Power System съдържат чиста вода от норвежките фиорди, капсулирана в нашата ексклузивна ARTISTRY HYDRA-V Липозом система. Те бързо и ефективно освежават кожата с чиста вода, като дават незабавен ефект върху начина, по който изглежда и се чувства кожата. Притежаваният от ARTISTRY Hydra Complex, заедно с минералите от хималайски розови скали – които са включени в ARTISTRY HYDRA-V Концентриран ревитализиращ серум за кожа – подхранват кожата, като й помагат да управлява способността на клетките да транспортират и осигуряват чиста вода, където е необходимо. Естествените морски съставки в Освежаващия гел помагат да се контролира прекомерното производство на себум, което означава, че мазните зони и излишната лъскавина са под строг контрол и кожата запазва естествения си матов вид през целия ден. Продуктите в Power System за мазна към комбинирана кожа трябва да бъдат използвани в следния ред:
Концентриран ревитализиращ серум за кожа: Нанесете 2-3 изпомпвания от серума на върха на пръстите си; нанесете разномерно върху почистена и тонизирана кожа.
Освежаващ околлочен гел-крем: Нанесете с леки потупвания под и около зоната на очите като следвате извивката на орбиталната кост и избягвате директен контакт с очите.
Освежаващ гел: Нанесете равномерно по цялото лице като използвате върха на пръстите (избягвайки зоната около очите)

Коментари към обявата
Все още няма коментари към тази обява. Трябва да сте регистраран потребител и да попълните формата за коментар!

Трябва да влезете в акуанта си, за да коментирате обяви!!

Регистрация Вход

Други обяви на този потребител Виж Всички
5 img
SATINIQUE™ Шампоан против косопад
01.03.2016, 18:26 - Почистване
27 лв.
6 img
103 лв.
6 img
SATINIQUE™ Балсам против косопад
01.03.2016, 18:36 - Почистване
28 лв.
3 img
SATINIQUE™ Матова вакса за коса
01.03.2016, 18:39 - Почистване
36 лв.
8 img
SATINIQUE™ Шампоан против пърхот
01.03.2016, 18:41 - Почистване
27 лв.

Top